Thu. Jan 27th, 2022
Pyetje dhe Përgjigje
shtatezania

Gjatë shtatzënisë, me rekomandim të mjekut, kam marrë shumë utrogestan dhe magnezium. Tash jam afër terminit të lindjes, por kam dëgjuar se pasi që kam marrë utrogestan për një kohë të gjatë, mund të mos qelet qafa e mitrës dhe duhet të lind patjetër me operacion. A është kjo e vërtetë?

#PYETJE: Gjatë shtatzënisë, me rekomandim të mjekut, kam marrë shumë utrogestan dhe magnezium. Tash jam afër terminit të lindjes, por…

Poezi

Poezi për pëllumbat

Poezi për pëllumbat Pëllumbat Trumba,trumba,trumba,qiellin e mbuloi,një reme pëllumba. Rrokulliset qielli,bën kollotumba,një re me pëllumba,trumba,trumba,trumba…Eh,këta pëllumba… Trumba,trumba,trumba,një re me pëllumba,në…