🔮11 Prill 2020/ Informacion i pĂ«rditĂ«suar pĂ«r koronavirusin COVID-19 đŸ”čKlikoni nĂ« link pĂ«r informacion mĂ« tĂ« zgjeruar…

🔴11 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informacion më të zgjeruar 👇 https://new.shendetesia.gov.al/11-prill-2020-informacion-i…/

Related posts:

🔴Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve: 🔹️Të vijojnë të respektojnë ...
🔴14 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
🔴Kujdesi në shtëpi për personat e infektuar ose që dyshohen të infektuar me COVID-19🦠 🔹️Vetëm po të...
🔴13 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
Rreth 6️⃣0️⃣ punonjës të Drejtorive Rajonale të Shërbimit Social në tërë vendin po ndihmojnë në shpë...
Kontaktoni të moshuarit dhe ruani distancimin social me ata. Bashkë luftojmë COVID-19 👇
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
🔴12 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
Mbroni veten dhe të tjerët nga #COVID_19 👭Mënjanoni kontaktet e ngushta dhe kujdesuni për higjenën ...
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
🦠Parandalo përhapjen e COVID-19 Qëndro aktiv 🤸‍♀️ dhe i shëndetshëm në shtëpi 🏠
🔴10 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
Një marrëveshje e përbashkët partneriteti u nënshkrua sot virtualisht midis Ministres së Shëndetësis...
🔴Parandaloni përhapjen e COVID-19, sigurohuni që vendet e punës të jenë të pastra 👩‍💻Sipërfaqet (p....
🔴09 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informaci...
😷 Ja se si duhet të veproni për të vendosur dhe hequr maskën: 👇🏻 ➢ Përpara se të vendosni maskën...
🔴08 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
🔴Në këtë situatë rekomandimi i parë është të qëndroni në shtëpi, por nëse për arsye jetike do t’ju d...
🔴1 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informacio...
🌍 2 Prill - Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin 🧩Dita Botërore e Autizmit është një ditë q...
Si të parandalojmë #COVID_19 🦠❓ 🤵🙅‍♀️Duhet të respektoni masat e distancimit social dhe👐 rregullat e...
🔴2 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Për informacion më të zgjeruar...
#COVID_19 🚫Mos shkoni menjëherë në spital! ✅Telefononi 0800 40 40 nëse ju duhet informacon apo kësh...
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
🔴03 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
Mbroni veten dhe të tjerët nga #COVID_19 👭Mënjanoni kontaktet e ngushta me këdo që ka temperaturë, ...
🔴4 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informacio...
Parandalimi i #COVID_19 👨‍⚕️👩‍⚕️Këshilla drejtuar profesionistëve të shëndetit për përballimin e si...
🔴05 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Parandalimi i #COVID_19 tek njerëzit me aftësi të kufizuara 🔴Është shumë e rëndësishme që të kujdes...
🔴06 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informac...
🤰Parandalimi i #COVID_19 tek gratë shtatzëna 🔴Lidhur me transmetimin e COVID-19 edhe për gratë shta...
🔴07 Prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 🔹️Klikoni në link për informaci...
😷Disa këshilla, si të kujdeseni në shtëpi për një person të infektuar me COVID-19; Duhet të zbatoni ...
🌍8 Prill- Dita Ndërkombëtare e Romëve 🗓Kjo ditë synon të rrisë ndërgjegjësimin mbi sfidat me të cila...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Instituti Kombëtar në bashkëpunim me Komunën e e Malishevës ka regjistruar fillimin e pickimeve të rriqnave. Sot në QKM...

Sat Apr 11 , 2020
Instituti Kombëtar në bashkëpunim me Komunën e e Malishevës ka regjistruar fillimin e pickimeve të rriqnave. Sot në QKMF Malishevë profesionistët shëndetësor kanë raportuar për 17 pickime. IKSHPK dhe QKMF Malishevë apelojnë për kujdes dhe rekomandojmë qytetarët për sivjet: 1. Mos qëndroni gjatë dhe pa nevojë në livadhe dhe vende […]