Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Thënie
  1. “Sëmundja nuk është një kundërshtar për t’a luftuar, por një sfidë për t’a shfrytëzuar.”
  2. “Sëmundja nuk është një pengesë në jetë, por një shans për të ndryshuar rrugën e jetës.”
  3. “Sëmundja është një mësim i vështirë, por një mësim i vlefshëm në fund të fundit.”
  4. “Sëmundja është një kujtim i rëndë për të shikuar se cilët njerëz janë të vërtetë dhe të rëndësishëm në jetën tonë.”
  5. “Në kohë të sëmundjes, njerëzit më të mirë janë ata që nuk u dorëzohen kurrë.”
  6. “Nuk ka sëmundje të pashërueshme, ka vetëm sfida të mëdha për të përballuar.”
  7. “Sëmundja është një pengesë në rrugën e jetës, por mund të bëhet edhe një mundësi për të ndryshuar drejtimin e saj.”
  8. “Sëmundja nuk është një fatkeqësi, por një ftesë për të gjetur vlera të reja në jetë.”
  9. “Sëmundja mund të jetë një barrë e rëndë, por ajo gjithmonë do të jetë e ndalueshme.”
  10. “Sëmundja nuk është asgjë tjetër veçse një stacion në rrugën e jetës, dhe ne duhet të vazhdojmë të udhëtojmë përtej saj.”

You cannot copy content of this page