Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Thënie

 

  1. “Shëndeti nuk është gjithmonë gjëja më e rëndësishme, por pa shëndet, gjithçka tjetër humbet vlerën.”
  2. “Shëndeti nuk është gjithçka, por pa shëndet nuk mund të bëhesh gjithçka.”
  3. “Shëndeti është pasuria më e madhe.”
  4. “Nuk ka asgjë më të çmuar se shëndeti.”
  5. “Më mirë të bëhesh i shëndetshëm tani se të jesh i sëmurë dhe të kërkosh shërime më vonë.”
  6. “Shëndeti i trupit është fillimi për të realizuar ëndrrat e zemrës.”
  7. “Shëndeti është një gjendje e plotë mirëqenieje fizike, shpirtërore dhe sociale, dhe jo vetëm mungesa e sëmundjeve.”
  8. “Shëndeti nuk është vetëm për të qenë i fortë në trup, por edhe për të qenë i fortë në mendje dhe në shpirt.”
  9. “Shëndeti është një investim në veten tuaj, që do të paguhet me interes në të ardhmen.”
  10. “Shëndeti është një gjendje e harmonisë së brendshme, që reflektohet jashtë.”

You cannot copy content of this page