Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Enzima e cila aktivizohet pas lidhjes së drejtpërdrejt të AMP-së ciklike me receptorin është:
a.Fosforilazë- kinaza
b.Fosforilaza
c.Protein fosfataza
d.Piruvat kinaza C

You cannot copy content of this page