111 raste me COVID-19 në Prishtinë gjatë 24 orëve


111 raste me koronavirus janë shënuar gjatë 24 orëve në komunën e Prishtinës.

Kryeqyteti sërish ka shënuar numrin më të lartë të të infektuarve në nivel komunash në .

Përvec në , të infektuar ka pasur edhe në komuna tjera, si: 30 raste, 18 raste, Gjakovë 16 raste, 15 raste, Fushë- 11 raste, Ferizaj 10 raste, 10 raste, Lipjan 10 raste, 8 raste, 7 raste, 6 raste, 6 raste, 6 raste, Drenas 5 raste, 5 raste, 4 raste, 3 raste, 2 raste, Dragash 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga 1 rast komunat , , Novobërdë.

Postime të ngjashme