112 raste me COVID-19 në Prishtinë

loading...


112 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në komunën e Prishtinës gjatë 24 orëve të fundit.

Kryeqyteti sërish shënon numrin më të lartë të të infektuarve me në nivel komunash.

Përvec  në , të infektuar ka edhe në qytetet tjera, si: 29 raste, 21 raste, Ferizaj 19 raste, Gjakovë 12 raste, Fushë- 10 raste, 10 raste, 10 raste, 10 raste, 8 raste, 6 raste, 5 raste, 5 raste, 4 raste, Lipjan 4 raste, 3 raste, 3 raste, 3 raste, Drenas 2 raste, Mamushë 2 raste dhe nga një rast komunat , ,

Postime të ngjashme