117 pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës, 17 nga ta janë në gjendje më të rëndë

loading...


117 pacientë me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, ku 17 nga ta janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Në raportin 24-orësh të këtij spitali po ashtu theksohet se shtatë pacientë janë shënuar nga COVID-19, janë kryer gjashtë lindje dhe 198 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor. /familjajone

Related posts