loading...

118 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 7 prill 2020. Nga këta…

118 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 7 prill 2020. Nga këta 9 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 90 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,041 analiza. Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 3 lindje të gjitha normale dhe kanë lindur 2 djem dhe 1 vajzë. 4 operacion ka qenë gjatë 24 orëve të fundit.

Related posts:

Sot në ,,DIREKT ME DOKTORIN", Dr. Luan Rexhbogaj -Shef i Repartit të Internos në Spitalin e Për...
Dje më 14 prill 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë kanë qenë 7 lindje, 5 normale dhe 2 me prerj...
Gjatë këtij vikendi përfshirë edhe ditën e hënë që ishte dita e pushimit për Pashkët në Spitalin e P...
Direkt me ju, Dr. Adnora Nurboja - Drejtoresh e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik në Pejë
Nesër në ora 9 ,,Direkt me Doktorin" me ju do të jetë Dr. Adnora Nurboja, Drejtoresh e Institut...
6 lindje kanë qenë dje më 23 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normal...
6 lindje kanë qenë dje më 24 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normal...
106 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 25...
8 lindje kanë qenë dje më 26 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 6 lindje kanë qenë normal...
Direkt me ju: Dr. Shkelzen Elezaj - Specialist Urolog dhe Shef i Repartit Urologjik
265 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, gjatë dat...
Spitali i Përgjithshëm Pejë
Gjatë këtij vikendi kanë qenë 12 lindje, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 8 lindje ishin normale ...
Fillon Projekti:‘’Direkt Me Doktorin” Spitali i Përgjithshëm në Pejë me synimin që të jetë sa më pra...
7 lindje kanë qenë dje më 30 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 3 lindje kanë qenë normal...
Lidhur me situatën aktuale rreth pandemisë Covid-19 përgjigjet live Dr. Zenel Shatri - Infektolog
Nesër ,,Direkt me Doktorin”, mund të informoheni se si bëhet trajtimi i rasteve të dyshimta me Koron...
143 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 31...
"Direkt me Doktorin", Live me ju Dr. Muhamet Haliti - Psikiatër. Pyetjet tuaja do të marri...
Dr. Fahri Hasani - Pulmolog
Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 4 lindje. 2 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. K...
133 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 2 ...
Direkt me ju - Dr. Salih Shala - Internist / Kardiolog
Gjatë këtij vikendi kanë qenë 12 lindje, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Të gjitha lindjet ishin...
Direkt me ju, Dr. Besnik Ibraj - Specialist i Mjeksisë Emergjente dhe Shef i Repartit të Emergjencë...
6 lindje kanë qenë dje më 6 prill 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normal...
Direkt me ju Dr. Samir Imami - Gjinekolog Obstetër
Grupi Maska Mburojë e Fytyrës - Face Shield Mask i prirë nga Profesor Shaban Buza ka dhuruar 40 mask...
Sot në Direkt me Doktorin do të jetë Dr.Gani Ramaj Internist - Kardiolog.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *