13 mijë e 784 raste aktive me koronavirus në Kosovë – 1 mijë e 62 të vdekur

loading...


Insituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se në Kosovë janë 13 mijë e 784 raste active me COVID-19 në Kosovë, ndërsa 1 mijë e 62 persona kanë ndërruar jetë që prej fillimit të pandemisë nga kjo sëmundjeje.

Numrat e lartë të të infektuarve javëve të fundit ka ndikuar edhe në rritjen e rasteve aktive dhe numrit të vdekjeve.

Dje u shënuan 22 viktima gjatë 24 orëve, shifër kjo që paraqet një rekord të zi ditor në Kosovë, sa i përket numrit të vdekjeve. /familjajone

Related posts