14 të vdekur nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë


14 persona kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit gjatë 24 orëve të fundit në .

janë nga komunat: Gjakovë 3 raste (81, 74, 62 vjeç), Ferizaj 2 raste (84, 78 vjeç), 2 raste (77, 77 vjeç), 2 raste (79, 69 vjeç), Lipjan 1 rast (74 vjeç), 1 rast (71 vjeç), 1 rast (58 vjeç), 1 rast (53 vjeç), 1 rast (80 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 95.341 raste nga 456.664 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.948 raste të vdekjes.

Postime të ngjashme