451 raste për tri ditë në Emergjencë, 20 të lënduar në aksidente komunikacioni

451 raste për tri ditë në Emergjencë, 20 të lënduar në aksidente komunikacioni451 raste për tri ditë në Emergjencë, 20 të lënduar në aksidente komunikacioni

Në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për tri ditë janë trajtuar 451 persona.

74 pacientë kanë marrë shërbime mjekësore në dhomën e reanimimit, 98 raste ishin të karakterik kirurgjik, kishte 161 pacientë internistikë dhe 95 ortopedikë.

Në këtë kohë, janë kryer 24 intervenime të shpejta kirurgjike. Si pasojë e aksidenteve në trafik, 20 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore./Gazeta Shëndeti

Për mjekim të mëtutjeshëm, në klinikat e QKUK-së, janë pranuar 32 pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *