Darka e Kirurgut i cili duhet të operojë 24 orë…

Arbër Morina, Kirurgu, Darka e Kirurgut,Kirurgu Arber Morina,Kirurgjia Abdominale, Kirurgjia QKUK, QKUK Darka

Kështu e ka titulluar postimin në profilin e tij në Facebook Kirurgu Arbër Morina.

Ai ndjehet mjaft i pakënaqur me darkën të cilën e quan të turpshme dhe me të cilën darkë duhet të operojë 24 orë.

Për më shumë lexoni postimin e tij.

Postimi i Kirurgut Arbër Morina

DARKA E KIRURGUT i cili duhet të operojë 24 orë…

A thua nëse do t’i bënim pyetjen PUSHTETARËVE:
 Cili nga ju do të ndihej rehat NËSE UNË Sonte do t’i operoja:
Fëmijën, Nënën, Babanë, Vëllaun ,motrën E JUAJ?, e ndërkohë:
 Të Dinte që kam patur këtë DARKË TË TURPSHME prej orës 18 deri në orën 7 në mëngjes???

Arbër Morina, Kirurgu, Darka e Kirurgut,Kirurgu Arber Morina,Kirurgjia Abdominale, Kirurgjia QKUK, QKUK Darka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *