Grevën e Kirurgëve e përkrah edhe një Shoqatë

Kirurget Abdominal, Greva e Kirurgeve, Kirurgjia Greva, Greva e Mjekeve, Mjeket dhe greva

Mbështetja për Grevën e Kirurgëve po zgjerohet çdo ditë e më shumë. Këtë e dëshmon edhe mbështetja nga Shoqata e Ferizajasëve të Vjetër. 
Në emailin tonë ka arritur një email nga një lexues i Gazetës Shëndeti në të cilën gjendet një foto e cila përmban Hashtag-un tashmë të famshëm i  #MeKirurgët, foto e cila është postuar në faqen e tyre në Facebook.

Greva e Kirurgëve po vazhdon dhe po zgjerohet e cila është duke u mbajtur që nga 17 dhjetori i vitit të kaluar.
Kirurget Abdominal, Greva e Kirurgeve, Kirurgjia Greva, Greva e Mjekeve, Mjeket dhe greva

Kirurget Abdominal, Greva e Kirurgeve, Kirurgjia Greva, Greva e Mjekeve, Mjeket dhe greva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *