Lista e nënshkrimit të Ortopedëve dhe dokumenti zyrtar i Kolegjiumit të Ortopedisë për hyrje në grevë

Mbështetja për Grevën e Kirurgëve po zgjerohet çdo ditë e më shumë. Këtë e dëshmon edhe hyrja në grevë e Ortopedëve të QKUK-së.Gazeta Shëndeti përmes disa burimeve ka siguruar listën e nënshkrimeve të Ortopedëve për hyrje në grevë si dhe dokumentin zyrtar të Kolegjiumit Profesional të Ortopedisë dhe Traumatilogjisë Lokomotore përmes të cilit njoftojnë për Hyrje në Grevë.


Greva e Kirurgëve po vazhdon dhe po zgjerohet e cila është duke u mbajtur që nga 17 dhjetori i vitit të kaluar.


Më poshtë i keni në foto doumentet që dëshmojnë qartësisht për hyrjen në grevë edhe të Ortopedëve.


Ortopedia, Ortopedet, QKUK, Kirurgjia, Greva e Kirurgeve
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *