Ortopedi i cili ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik

Dr.Nderim Salihaj – Ortoped ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik.

Ai ka larguar nga shuplaka e një pacienti një trup të huaj dhe me këtë veprim ka shpëtuar edhe dorën e pacientit. Lëndimi i pacientit ka ndodhur në rrethojat e metalit.
Trajtimi kirurgjik nga Dr.Nderim Salihaj ka bërë të mundur heqjen e trupit të huaj metalik nga shuplaka e pacientit. 
Pacienti ka rezultuar pa asnjë deficit neurovaskular.

Ne si redaksi e përgëzojmë për punën e tij dhe i urojmë suksese të reja.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *