Pacientja falenderon pa masë Kirurgun Naser Plakollin dhe ekipën kujdestare

Falenderime, Kirurgët, Kirurgjia, Lajme, Naser Plakolli, Dr.Naser Plakolli, Kirurgjia Abdominale, Lajme, Shqip, Kirurgu Dr.Naser Plakolli, Podujeva

Pacientja Abetare Sylejmani-Musliu përmes një postimi në profilin e saj në Facebook ka falenderuar pa masë Kirurgun Naser Plakollin dhe ekipën kujdestare. Ajo në postimin e saj shkruan se Dr.Naser Plakolli dhe ekipa kujdestare më ndihmuan që të kapërcej një sfidë shumë të rëndësishme që m’a bënë dhe me këtë të filloj një faqe të re të jetës sime.

Për më shumë shikoni foto-postimin e sajDr. Naser Plakolli, Pacientja falenderon pa masë Kirurgun Naser Plakollin dhe ekipën kujdestare

Pacientja falenderon pa masë Kirurgun Naser Plakollin dhe ekipën kujdestare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *