Ja cili Kirurg u pensionua!Me anë të një postimi në Facebook Dr.Arta Zeka shihet me kolegët e saj në një fotografi ku kanë dalur së bashku me rastin e pensionimit të Kirurgut Dr. Sadik Llullaku. 

Dr.Arta ndër të tjera e falenderon Dr.Sadikun për këshillat profesionale të cilat thotë se gjithmonë do të jenë të mirëseardhura. Për fund i uron shëndet dhe çdo të mirë në jetë!


Postimi i plotë i saj
Me rastin e pensionimit të kolegut të Nderuar Dr Sadik Llullaku.
Falemnderit për këshillat profesionale të cilat gjithmonë do të jenë të mirëseardhura.

Shëndet e çdo të mirë në jetë 🥂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *