Ja struktura e Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në GjermaniNe takimin e djeshem ne Berlin u zyrtarizua themelimi i Shoqates se Mjekeve Shqipetare ne Gjermani. 
Ishte nje pjesemarrje e jashtezakonshme me mjeke te ardhur pothuajse nga e gjithe Gjermania. Surprize shume e bukur ishte dhe prezenca e mjekeve nga Zvicra, antare te kryesise se Lidhja e Mjekeve Shqipetare ne Zvicer PD Dr. Florim Cuculi dhe Dr. Mentor Bilali. 
Ne takimin qe zgjati rreth 4 ore u diskutuan pika te rendesishme te statutit te shoqates. Ne perfundim u mbajt votimi per kryesine dhe organet e tjera te shoqates. 
Rezultati i votimit si me poshte: 
Dr. Marsela Ceno      #Kryetare e Shoqates
Dr. Ardian Mustafaj   #Nenkryetar 
Dr. Fahri Beqa            #Nenkryetar
Dr. Aurora Meta         #Sekretare e pergjithshme
Dr. Gjergj Merja         #Sekretar i thesarit 
Dr. Orion Kulo            #Sekretar per protokollin
Ne Komisionin mbikqyres u zgjodhen si me poshte: 
Dr. Angjelina Karamani 
Dr. Valon Baraliu
Dr. Labinot Marku 

Dr.Brunilda Alushi dhe Dr.Artan Pula u caktuan si pergjegjes per mbikqyrjen dhe kontrollin e mbrojtes se te dhenave te te gjithe anetareve te shoqates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *