Paradokse!

0

Shkruan: Dr. Memli Morina –

Paradokse!🤔🤔🤔

▶️Kurrë s’kemi pasur më shumë qendra fitnesi dhe kurrë s’e kemi pasur mbipeshën më problem se sot❗

▶️Kurrë s’janë shkruar më shumë libra dhe kurrë s’kemi lexuar më pak se sot❗

▶️Vazhdimisht promovohet ushqimi i shëndetshëm dhe çdo ditë hapen dyqane që shesin ushqim të shpejtë❗

▶️Gjithnjë e më shumë miq në facebook dhe gjithnjë e më shumë njerëz e pijnë kafen vetëm❗

▶️Kemi gjithnjë e më pak lindje dhe vazhdimisht hapen çerdhe të reja❗

Zot, na mbaj n’udhë të drejtë (nëse jemi) ose na udhëzo n’udhë të drejtë (nëse s’jemi)!