Themelohet Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në GjermaniËshtë themeluar Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Gjermani.

Dr.Florim Cuculi përmes një postimi në murin e tij në Facebook ka uruar themelimin e kësaj Shoqate dhe ka shprehur kënaqësi që ishte prezent në formimin e kësaj shoqate.

Dr.Florim Cuculi është fotografuar me Dr.Mentor Bilali dhe Dr.Fahri Beqa me rastin e formimit të Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *