Kryetari i komunës së Mitrovicës vlerëson me mirënjohje Ortopedët

0
Kryetari i komunës së Mitrovicës vlerëson me mirënjohje OrtopedëtDr.Burim Halili ka shpërndarë në profilin e tij në Facebook mirënjohjen e marrë nga Kryetari i Komunës së Mitrovicës ku ia bashkangjet edhe një shkrim të vogël.

Postimi i Dr.Burim Halilit

Pas një pune të palodhshme, realizimit të shumë intervenimeve të suksesshme ortopedike dhe fuksionalizimit të repartit të Ortopedisë sot morëm mirënjohje nga Kryetari i Komunës së Mitrovicës.