Skandaloze: Shnetëza sulmon Drejtorin e Radiologjisë, Dr.Bujar Gjikollin pa asnjë arsye ose të drejtë ligjore

Shnetëza po vazhdon tani me sulme të reja dhe të paarsyeshme ndaj mjekëve në QKUK.


Drejtori i Klinikës së Radiologjisë në QKUK, Dr. Bujar Gjikolli sipas ligjit ka plotësisht të drejtë të angazhohet edhe në sektorin privat kështuqë këtu nuk ka asnjë arsye për sulm ndaj Dr.Bujarit.


Dr.Bujari konsiderohet si reformatori më i madh në Klinikën e Radiologjisë i cili e ka ndryshuar Radiologjinë për të mirë dhe në mënyrë rrënjësore si dhe po vazhdon reformat duke i dhënë “jetë diagnostike” Radiologjisë.


Fjala e urtë thotë: “Qentë le të lehin, karvani ec përpara “.


Ne si redaksi e Gazetës Shëndeti, i urojmë Dr.Bujarit punë të mbarë dhe suksese të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *