Ky është fshati i bukur shqiptar ku jetohet në Grevë (Foto)

Ky është fshati i bukur shqiptar ku jetohet në Grevë (Foto)

Shumë punëtorë të shtetit janë futur në grevë për shkak të pezullimit të ligjit për pagat. Për këtë fjala Grevë u bë më e përdorura në mediet online dhe ato të shtypura shkruan Gazeta Shëndeti.

Por, në Bashkinë e Beratit, përkatësisht komunën e Zhepës në Shqipëri, disa banorë banojnë në Grevë.
Greva është një nga 16 fshatrat e Zhepës, dhe siç mund ta shihni nga fotot më poshtë, është një fshat shumë i bukur. 

Nuk dihet nëse emri i këtij fshati i ka frymëzuar këta banorë që në vendet e tyre të punës të futen po ashtu në grevë./Gazeta Shëndeti


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *