Categories
Uncategorized

Dr.Arbër Kutllovci reagon për sulmin ndaj mjekut specializant Dr.Endrit Shala

Kardiokirurgu Dr.Arbër Kutllovci ka reaguar rreth sulmit ndaj mjekut Specializant për të cilin shkruan disa media.

Ai reagimin e tij e fillon me hapu tokë se ka zbritje ndërsa e përfundon me haj medet haj. Për të mësuar për mestekstin reagues lexoni postimin e tij.

Postimi i Dr.Arbêr Kutllovci

…hapu tokë se ka zbritje…

Bali Adem koka trimnu (sepse nuk është ndëshkuar) edhe paska fillu me rrah…

Sulmohet Dr.Endrit Shala, student i shkelqyeshëm dhe i dalluar i Universitetit, mjek i shkëlqyeshëm, specializant shembullor.

Po çka lypshe o Endrit Shala me hy në sallë me ta?…Çka mëson përveç mashtrimit nga këta njerez?

…haj medet haj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *