Categories
Uncategorized

Trajtimi i venave të zgjeruara me Radiofrekuencë nga sot edhe në Kirurgji Vaskulare!

Trajtimi i venave të zgjeruara me Radiofrekuencë nga sot edhe në Kirurgji Vaskulare!

EVRF është një metodë e trajtimit të venave të zgjeruara me ndihmën e radiofrekuencës. Ajo zëvendëson operacionin klasik të heqjes së venave dhe aktualisht është metoda më e sigurt në dispozicion.

EVRF rrit ndjeshëm rehatinë e pacientit pas operacionit: më pak dhimbje, më pak shenja në lëkure, kohë më e shkurtër e hospitalizimit dhe rrezik shumë më i ulët i komplikimeve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *