Vjedhje brenda QKMF-së në Gjakovë

Një vjedhje e rëndë është rrtuar se ka ndodhur mëngjesin e djeshëm në
Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në fshatin Guskë të Gjakovës.

Sipas njoftimit të policisë, ankuesja ka rrtuar se persona të
panjohur kanë depërtuar me forcë brenda objektit të QKMF-së dhe nga aty
kanë vjedhur një aparat për matjen e tensionit të gjakut dhe disa gjëra
ushqimore.

Në lidhje me këtë rast nuk rrtohet për persona të arrestuar./Kallxo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *