Çka është Sektori publik?

0
1

Sektori publik është sektori i arsimit, të shëndetësisë si dhe ndërmarrjet publike të cilat janë pronësi e Republikës së Kosovës e ndonjërës nga komunat e Republikës së Kosovës;

LEAVE A REPLY