Çka janë Organizatat e të punësuarve?

0
1

Organizatat e të punësuarve janë sindikatat të cilat janë të pavarura,  vullnetare, e themeluar për realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave të të punësuarve;

LEAVE A REPLY