Dr.Bashkim Gllareva: Për të gjithë ata që na shajtën, na ofenduan!

0
Bashkim Gllareva
Bashkim Gllareva

Shkruan: Dr.Bashkim Gllareva

Dy lajme te mira, personalisht COVID-19 negativ, shume i lumtur qe do munden sonte ti perqafoj femit e mi dhe gruan pas 74 ore pune, i merzitur qe prinderit nuk do mundem ti shoh, e me i lumtur qe do mund te jap kontribut per vendin tim!
Detektimi i dy rasteve ne ANP, ne porten hyrese bashke me Dr. Emirjon Haxhiu, bashk me Inf. Fetije Gojnovcin, u beme mjek, infermier e shofer!
Bashke ja dalim, rrini ne shpi!
Te gjithe te prekurve sherim te shpejt!