Dr.Hajdin Ymeri: të ndalohet vijimi i shkollimit në të gjitha nivelet, qysh nesër

0

Shkruan: Dr.Hajdin Ymeri

Leter ministres Hikmete Bajramit: Zonja ministre ju propozoj te jepni dekret qe te ndalohet vijimi i shkollimit ne te gjitha nivelet, qysh neser!!!.Statistikat per perfshirje te te rinjeve, femijeve, qe kane qene me te vogla nga Corona virusi ne shtetet tjera, nuk vlejne per ne!.Jemi me me shume femije dhe te rinje se sa kombet tjera!.Keta jane e vetmja pasuri dhe krenari qe kemi, me asgje tjeter nuk kemi per cka te lavderohemi para kesaj Bote!!!.Ndalimi nga vijimi i mesimit do te na lehtesonte shume punen, neve punetoreve shendetsore!.P.S.Une jam dr.Hajdin Ymeri pediater-pulmolog Klinika e Pediatrise, Prishtine!.