Dr.Hatixhe Latifi-Pupovci: Çfarë deshti dje Blerim Syla?

0

Shkruan: Dr.Hatixhe Latifi-Pupovci

Te lëshojnë frontin mjekët? Jo doktor, atë nuk e do ta kishin bërë në asnjë rrethanë e më së paku si “ushtarë” të Albin Kurtit e Arbenit të cilët në çdo moment janë dhe do të jenë pranë tyre. Përkunder sistemit shëndetësorë që na e keni rrënuar këtë epidemi do t’a kalojmë falë qeverisë së përgjegjshme, mjekëve të ndërgjegjshëm e qytetarëve të dëgjueshëm.

Një populli të mirë i nevojitet një Qeveri e mirë. Jemi me fat që epidemia nuk na zuri më parë.

Të kufizojmë lëvizjet, të ndihmojmë shtetin tonë