Dr.Jusuf Ulaj: Jeta e hajnit është me shumë strese

0
4

Shkruan: Dr.Jusuf Ulaj

Jeta e hajnit është me shumë strese. Vazhdimisht jeton në ankth se do të zbulohet, kapet nga drejtësia dhe denohet. Plakën dhe sëmurën para kohe. Hajni institucional në një shtet të kapur, derisa e ka pushtetin e ka njëfarë komoditeti. Humbja e pushtetit dhe privilegjeve e dekompenzon (e çartë krejt) deri në iracionalitet – po i shohim javët dhe ditët e fundit. Frika e hajnit është për fatin e vet, asnjëherë për tjerët e aq më pak për kombin dhe shtetin. Hajni nuk ka kredibilitet, rren dhe manipulon, shfrytëzon të gjitha mundësit që i ka në dispozicion për të shpëtuar vetën dhe sojin.
Hajnave nuk u besohet!

LEAVE A REPLY