Dr.Lulzim Hoti: Urgjentisht stimuloni personelin shëndetësor

0

Shkruan: Dr.Lulzim Hoti

Desha edhe njehere t’i  bej thirrje Kryeministrit, Ministrit te Shendetesise dhe te tjereve qe urgjentisht te marrin vendim per stimulimin e personelit shendetesor sikurse ne vendet tjera pasiqe shumica prej nesh kemi shpenzuar rezervat tona familjare per te blere gjerat e nevojshme ne sasi me te madhe se zakonisht dhe neve kemi obligim qe te shkojme ne pune edhe per gati 3 javet e mbetura, ose na siguroni transport dhe ushqim te pakten, sepse edhe ne kemi familje qe ndoshta duhet t’i leme vet per dite apo jave te tera