Inf.Hajdin Ramadani: Askush si Ne

0

Shkruan: Inf.Hajdin Ramadani

ASKUSH SI NE

Të gjithë po kërkojnë që të jenë në pushim për shkak të corona virusit, të gjithë po mendojnë për veten e tyre vetëm mjekët dhe infermierët jo, edhe për neve shëndeti ka rëndësi por ja që do të punojmë për juve duke e rrezikuar edhe shëndetin tonë.

Të gjithë në sistemin shëndetësor jemi të rrezikuar duke filluar nga infermierët, doktorët, bartësit, pastruesit, rojet e sigurisë pra me një fjalë e gjithë hallka e sistemit të shēndetësisë do të punoj edhe pse i rrezikohet shëndeti.

Nuk po kërkojmë asgje nga ju vetem të keni durim dhe ti përmbahuni rregullave pra me një fjale panik jo kujdes po. Urojm që te kemi sa më pak të infektuar dhe ta kalojmë sa më leht populli ynë.