Ja pse patatet e skuqura janë kancerogjene

0
Patatet e skuqura
Patatet e skuqura

Patatet e skuqura nuk janë të shëndetshme sepse ato përmbajnë shumë kripë dhe yndyrë të ngopur që është shkatërruese për sistemin tretës të trupit tuaj.

Arsyeja që ata rrisin rrezikun tuaj për kancer është substanca e quajtur acrylamid, një kimikat kancerogjen që shfaqet në çdo kohë kur ushqimi është gatuar në një temperaturë të lartë.