Kimete Berisha: Këqyri shqiptarët kah bëjnë llaf në Kuvend

0

Frikë e madhe, nuk e di kush çka po ndodh, rrugët e boshatisura, raftet e zbrazura nëpër dyqane, s’ka miell, s’ka bukë në këto orë, situatë e paparashikueshme, kurse familja Haradinaj e ka hallin qysh me përfitu e me vjedh nga buxheti i Kosovës.

E kanë harxhu komplet fondin rezervë, e tash në vend sa m’i burgos shteti, këta milionera e kanë  luksin me mbajtë mledhje maratonike të Kuvendit, kanë nge me zhagit punë, dhe me rreziku edhe më shumë jetën e qytetarëve, në kohën kur qytetet njëra pas tjetrës po hynë në karantinë.

P.S. Votojeni buxhetin e ikni ndihmojuni njerëzve, fundrrina.