Mos e hidhni kokën prapa kur keni gjakderdhje në hundë

0
6
Gjakderdhja nga hunda Epistaksa
Gjakderdhja nga hunda Epistaksa
Pse është e keqe: Duke hedhur kokën mbrapa, gjaku zbret në pjesën e prapme të fytit.

Çfarë duhet të bëni në vend të kësaj: Përkulni hundën dhe mbani gishtat në hundë. Uluni dhe mbajeni kokën drejt dhe mjekrën tuaj paralel me dyshemenë.

LEAVE A REPLY