Mos i fryni ushqimit të fëmijëve

0
Ushqimi
Ushqimi

Pse është e keqe: Ndërsa fryni në ushqimin e fëmijës (si dhe ndani ushqim, pije, furça dhëmbësh, etj.), prindërit dhe njerëzit e tjerë transmetojnë baktere që mund të çojnë në zgavra, edhe nëse fëmija nuk ka ende dhëmbë.

Çfarë duhet të bëni në vend të kësaj: Mos ndani ushqim, pije ose pajisje të tjera me fëmijën tuaj dhe mos fryni në ushqimin e tyre. Është më mirë të presësh për ta lënë të ftohet.