Mos lani dhëmbët menjëherë pas një vakti

0
2
Dhëmbi Stomatologji
Dhëmbi Stomatologji
Pse është keq: dëmton smaltin, shtresën mbrojtëse të dhëmbëve.

Çfarë duhet të bëni në vend të kësaj: Në mëngjes, lani dhëmbët. Në rast se dëshironi ta bëni atë pasi të keni ngrënë, së pari shpëlajeni gojën me ujë, dhe më pas prisni deri rreth 40 minuta pas vaktit.

LEAVE A REPLY