21 vite me parë ra në fushën e nderit, heroi i kombit, Agim Ramadani-Katana. Ai do të mbetet përherë në kujtesën tonë si…

loading...
21 vite me parë ra në fushën e nderit, heroi i kombit, Agim Ramadani-Katana. Ai do të mbetet përherë në kujtesën tonë si një strateg i madh i cili udhëhoqi betejën e lavdishme të UÇK-së, Betejën e Koshares, e cila shembi kufirin e vendosur padrejtësisht mes shqiptarëve. Qytetarët e Kosovës për jetë e mot do t’i nderojnë gjithë ata që bënë të mundur lirinë e vendit. I përjetshëm qoftë kujtimi për komandantin Agim Ramadani dhe gjithë dëshmorët e kombit!
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *