229 të infektuar me COVID-19 dhe 363 të shëruar gjatë 24 orëve në Kosovë

loading...


229 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirusKosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa 363 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje.

Këto rezultate dolën pas testimit të 1 mijë e 294 mostrave me metodën RT-PCR.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *