234 të infektuar me COVID-19 dhe 420 të shëruar gjatë 24 orëve në Kosovë

loading...


234 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa 420 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje.

Këto rezultate dolën pas testimit të 1 mijë e 57 mostrave me metodën RT-PCR.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *