253 të infektuar dhe 646 të shëruar nga COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve

loading...


253 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirusKosovë gjatë 24 orëve, 646 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje./Familjajonë/

Këto rezultate vijnë pas testimit të 1 mijë e 586 mostrave me metodën RT-PCR. /Familjajonë/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *