279 të infektuar dhe 441 të shëruar nga COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve

loading...


279 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Kosovë dhe 441 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje gjatë 24 orëve në Kosovë.

Këto rezultate janë arritur pas testimit të 1 mijë e 775 mostrave me metodën RT-PCR

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *