Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Më poshtë ju
tregojmë 3 të vërteta që vetëm nënat që kanë pasur një lindje të tilla i dinë:

1. Ju do të
përballoni me guxim pasojat e ndërhyrjes kirurgjikale

Konsiderohet
si një operacion i zakonshëm, por s’ është edhe aq për nënën dhe fëmijën, pasi
mbart rreziqet e veta. Ky operacion lë pas dhe një shenjë, e cila është
shembulli më i mirë i sakrificës dhe i dashurisë pa kushte.

2. Rreziku s’
mbyllet me përfundimin e operacionit

Në këto raste,
rreziku s’ përfundon me lindjen e fëmijës. Ashtu si në çdo operacion, mjekët
s’ mund të përcaktojnë Po qe se çdo gjë ka qenë e suksesshme derisa anestezia të
ketë dalë.

Përveç kësaj,
ka një detaj që pak njerëz e dinë. Gjatë një lindjeje me prerje cezariane, nëna
është e ndërgjegjshme, ajo s’ ndjen dhembje, por ndjen gjithë lëvizjet që
ndodhin brenda saj.

3. Pas
periudhës post-cezariane, nënat kthehen në heroina të vërtetë

Kur lind një
fëmijë, bota e një nëne sillet rreth foshnjës. Nënat përputhet me kërkesat e
tyre dhe nis faza e rimëkëmbjes. Ndonëse sapo të dala nga një operacion, ato
sillen si heroina të vërteta. Kështu që të dashura nëna, Po qe se dikush ju pyet
për shenjën e barkut, i thoni të gjitha këto fakte dhe jini krenare.

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page