364 tiketa në Ferizaj për mosrespektim të masave COVID-19

loading...


në rajonin e Ferizajt po vazhdon kontrollet për respektimin e masave .

Sipas njoftimit të policisë, kontrollet po bëhen nga policia në bashkëpunim me inspektorët komunal, në qendra tregtare, kafiteri, dhe lokacione të tjera të frekuentuara nga qytetarët.

“Këto janë respektuar nga shumicë qytetarëve, por janë hasur edhe persona të cilët s’ i kanë përfillur të njëjtat dhe nga ana e zyrtarëve policorë gjatë kësaj kohe janë shqiptuar 364 tiketa ndaj personave të cilët s’ i kanë respektuar këto të parapara me ”, thuhet në njoftim.

Tutje në njoftim thuhet se janë dhënë edhe 138 vërejtje, po ashtu për mosrespektim të masave kundër .

“Apelojmë tek qytetarët që ti respektojnë e parapara ligjore me qëllim të ruajtjes së shëndetit të tyre dhe familjarëve të tyre. e Kosovës do të vazhdoj me përmbushjen e detyrave të saj dhe në çdo kohë dhe çdo vend ku do të hasen personat të cilët s’ i respektojnë , ndaj tyre do të veprohet sipas ligjit në fuqi”, thuhet në njoftimin e policisë.Postime të ngjashme