468 të infektuar dhe 683 të shëruar nga COVID-19 gjatë 24 orëve në Kosovë

loading...


Gjatë 24 orëve në Kosovë janë shënuar 468 persona të infektuar me koronavirus, ndërsa 683 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje.

Këto rezultate vijnë pas testimit të 1 mijë e 620 mostrave me metodën RT-PCR. /Familjajonë/

Related posts