© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
6A84F6C7 2D93 47BC 812F 80211731334C scaled
  1. “Kirurgu duhet të ketë zemër të qetë, trup të fortë dhe dorë të sigurtë.” – Sir William Osler
  2. “Kirurgjia është një art që kërkon jo vetëm njohuri të thella, por edhe një aftësi të madhe në përdorimin e dorës dhe shpirtin e qetë.” – Harvey Cushing
  3. “Kirurgu i vërtetë është ai që ka respekt për marrëdhëniet me pacientët dhe ndjenjën e detyrës për t’i shërbyer atyre.” – Michael DeBakey
  4. “Kirurgu duhet të jetë i përkushtuar ndaj studimit dhe aftësive të reja, sepse ky profesion kërkon njohuri të vazhdueshme dhe trajnime të rregullta.” – Alfred Blalock
  5. “Kirurgjia është një profesion shumë i vështirë dhe kompleks, por ka shumë kënaqësi kur shëroni një pacient dhe e ndihmoni atë të kthehet në jetën e tij normale.” – Christiaan Barnard

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.