52 raste me koronavirus në Prishtinë


52 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Prishtinë.

Kryeqyteti sërish shënon numrin më të lartë të të infektuarve në nivel komunash në Kosovë.

Përvec në Prishtinë, të infektuar ka edhe në komunat tjera, si: Podujevë 14 raste, Skenderaj 14 raste, Mitrovicë 12 raste, Ferizaj 11 raste, Gjilan 11 raste, Prizren 9 raste, Fushë-Kosovë 8 raste, Suharekë 8 raste, Gjakovë 7 raste, Klinë 6 raste, Obiliq 6 raste, Pejë 6 raste, Drenas 5 raste, Lipjan 5 raste, Malishevë 5 raste, Vushtrri 5 raste, Rahovec 3 raste, Deçan 2 raste, Istog 2 raste, Kaçanik 2 raste, Novobërdë 2 raste, Shtime 2 raste, Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Hani i Elezit dhe Leposaviq.

Shih edhe:  Leonardo DiCaprio s' ndalet, bën sërish thirrje që Lumi Vjosa të shpallet Park Kombëtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *